Show Biz

Αλιμόνου-Βαρδινογιάννης: Τι αποφάσισε το δικαστήριο;

Αλιμόνου-Βαρδινογιάννης: Τι αποφάσισε το δικαστήριο;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης αποφάσισαν να «τελειώσουν» την κοινή τους ζωή και τα δικαστήρια είναι πλέον το μόνο μέρος στο οποίο συναντιούνται.

Η τελευταία φορά που η υπόθεση τους βρέθηκε στα δικαστήρια, ήταν πριν από λίγες εβδομάδες στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών όπου εκδικάστηκαν τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κατά της ηθοποιού. Τα ασφαλιστικά μέτρα αφορούν αποκλειστικά στη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πέτυχε να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ. Με την αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο επιχειρηματίας ζητούσε το ποσό αυτό να μειωθεί κατά 11.000 ευρώ.

Το δικαστήριο έκρινε πως το αίτημα είναι απορριπτέο, σύμφωνα με το ρεπορτάζ των Διονύση Θανάσουλα και Ρομίνας Ξύδα στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα. Έτσι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει στην Τζίνα Αλιμόνου 18.000 ευρώ μηνιαίως τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, όταν θα συζητηθεί ξανά στο Εφετείο η υπόθεση.

Στην Ελλάδα σναμένεται να έρθει ο επιχειρηματίας στις αρχές του επόμενου μήνα προκειμένου να πάρει τα τέσσερα παιδιά του για δύο εβδομάδες διακοπών. Αυτό θα είναι το πρώτο μέρος, αφού τον Αύγουστο θα τα έχει για άλλες 15 ημέρες, σύμφωνα με την απόφαση του δικαστηρίου που αφορά τη συνύπαρξη με τα παιδιά του. Παραμένει ακόμα άγνωστο αν η Τζίνα Αλιμόνου θα είναι παρούσα για κάποιες ημέρες ή αν θα επιλέξει να μην εμφανιστεί καθόλου σε αυτές τις διακοπές.

Παρά τα όσα έχουν λάβει χώρα στη δικαστική τους διένεξη, αμφότεροι παραμένουν πολύ κοντά στα παιδιά τους, με τον Παύλο Βαρδινογιάννη να ταξιδεύει σχεδόν κάθε μήνα στην Αθήνα για να περάσει λίγες ώρες μαζί τους, κάτι που το θεωρεί απόλυτα απαραίτητο για να διατηρεί επαφή με τη μεγάλη του κόρη Αντριάννα και τα τρίδυμα, αφού πλέον δεν κατοικεί μόνιμα στην Ελλάδα. Αυτοί που τον ξέρουν λένε ότι πρόκειται για έναν πολύ στοργικό και τρυφερό πατέρα που βρίσκει πάντα χρόνο προκειμένου να ασχοληθεί με τα παιδιά του

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X