Show Biz

Παντελής Παντελίδης: Ακυκλοφόρητο video ανήμερα της «μαύρης επετείου»

Παντελής Παντελίδης: Ακυκλοφόρητο video ανήμερα της «μαύρης επετείου»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ήταν 18 Φεβρουαρίου 2016 όταν “έσκασε” η τραγική είδηση, στην οποία πρωταγωνιστής ήταν ο Παντελής Παντελίδης. Ο αγαπημένος τραγουδοποιός έχασε, σαν σήμερα, τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα στη λεωφόρο Βουλιαγμένης βυθίζοντας σε πένθος σύσσωμο τον καλλιτεχνικό κόσμο.

Ο Παντελής Παντελίδης και οι ακυκλοφόρητες εικόνες…

Ήταν εκείνες οι μέρες που ακολούθησαν, κατά τις οποίες όλοι με… ευκολία δήλωναν παντού κολλητοί του και “αδέλφια” του, όμως στην ουσία κανένας δεν τον γνώριζε πραγματικά, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ακόμα και μέχρι σήμερα δεν έχουν πει για τον Παντέλο τους, την παραμικρή κουβέντα. Άτομα από το στενό του περιβάλλον, που εξακολουθούν με τον τρόπο τους να θρηνούν για το χαμό του, ακόμα κι αν δεν πλασάρονται με την πρώτη ευκαιρία δίπλα στα αδέλφια του και στους μαυροφορεμένους του γονείς.

Άτομα που έζησαν την καλλιτεχνική του διαδρομή, από τα πρώτα του live σε διάφορα μαγαζιά, της Αττικής αρχικά, και μετέπειτα όλης της χώρας, μέχρι τη στιγμή της δόξας του. Όλοι αυτοί με τους οποίους ο Παντελής Παντελίδης ήξερε να χαίρεται και να γλεντά μαζί τους, ανά πάσα ώρα και στιγμή, καθισμένος σ’ έναν καναπέ με την κιθάρα του στα χέρια να τραγουδά, όπως στο βίντεο που ακολουθεί.

Mega «σφαλιάρες» με το καλημέρα! «Ξέρανε» τα νέα σίριαλ το Παρά Πέντε!

Από ένα τέτοιο επιτόπιο γλέντι, στο οποίο ο τραγουδιστής ερμηνεύει μια από τις μεγάλες του επιτυχίες το “Αχ και να ‘ρχοσουνα” είναι και οι εικόνες αυτές, που παρουσιάζει το newsit και σε καμία περίπτωση δεν προμηνύουν το κακό που θα επακολουθούσε. Πλαισιωμένος από την παρέα του, όλοι μαζί τραγουδούν και χαίρονται τη στιγμή, όπως έκανε και εκείνος ακόμα και λίγο πριν το μεγάλο φινάλε.

Παντελής Παντελίδης – Δείτε το ακυκλοφόρητο βίντεο

Ο Παντελής Παντελίδης και το μνημόσυνο

Ήταν και το καθιερωμένο μνημόσυνο πριν από λίγες μέρες. Ήταν πάρα πολύ έντονη μέρα για μένα” σημείωσε με ειλικρίνεια ο καλός φίλος του 32χρονου Παντελή Παντελίδη, Πάνος Παπατσώρης στην κάμερα του Ευτυχείτε. “Δεν υπάρχει περίπτωση να μην σου λείπει ένας άνθρωπος, τον οποίο γνώριζες και έκανες παρέα. Μία φορά να τον είχε γνωρίσει, νομίζεις ότι ήταν αδελφός σου, κολλητός σου, φίλος σου”.

Όσον αφορά στο συναίσθημα που τον κυριεύει κάθε φορά που θα περάσει από το σημείο που σημειώθηκε το τροχαίο δυστύχημα, ο Πάνος Παπατσώρης δήλωσε πως “είναι ένα σημείο που τις περισσότερες φορές που θα περάσω, δεν θα το πιστέψεις, ακούω το ραδιόφωνο και βάζει Παντελή Παντελίδη. Είναι φοβερό αυτό”.

“Πάρα πολλοί επώνυμοι τραγουδιστές ήρθαν στην κηδεία και στο μνημόσυνο εξαφανίστηκαν. Από την αρχή, η Αμαρυλλίς είναι από τις λίγες που στάθηκε κοντά στην οικογένεια και γενικά ήταν πάντα πολύ κοντά” πρόσθεσε, επίσης, ο καλός φίλος του τραγουδοποιού.

Εν ζωή, ο Παντελής Παντελίδης είχε κυκλοφορήσει τους δίσκους «Αλκοολικές Οι Νύχτες» (2012), «Ουράνιο Τόξο Που Του Λείπανε 2 Χρώματα» (2013), «Πανσέληνος Και Κάτι – Εισ-Πνοή» (2014), «Πανσέληνος Και Κάτι – Εκ-Πνοή» (2015), οι οποίοι έγιναν όλοι πλατινένιοι.

Παντελής Παντελίδης – Δείτε όσα ειπώθηκαν

https://www.youtube.com/watch?v=e8Zi3nQMS6k

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X