Σχόλια

Έκρηξη Λαζόπουλου κατά Πορτοσάλτε: «Πόσο μ@λ@κ%ς μας περνάς; Αυτό κατάλαβες για τον θάνατο του Καρρά;» (βίντεο)

Έκρηξη Λαζόπουλου κατά Πορτοσάλτε: «Πόσο μ@λ@κ%ς μας περνάς; Αυτό κατάλαβες για τον θάνατο του Καρρά;» (βίντεο)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο Βασίλης Καρράς πέθανε σε ηλικία 70 ετών το απόγευμα της Κυριακής 24/12, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη στο πανελλήνιο.

Το τελευταίο διάστημα ο Βασίλης Καρράς αντιμετώπιζε πολλά και σοβαρά προβλήματα υγείας. Μάλιστα, όπως είχε γίνει γνωστό, έδινε μάχη με τον καρκίνο. Σε όλα αυτά ήρθε, δυστυχώς, να προστεθεί και ο κορονοϊός από τον οποίο νόσησε.Ο Βασίλης Καρράς πέθανε από καρδιακή ανακοπή.

Εκτός εαυτού βγήκε ο Λάκης Λαζόπουλος κατά την διάρκεια του προσωπικού του podcast με τα όσα ανέφερε πριν από μερικές μέρες ο Άρης Πορτοσάλτε για τα αίτια θανάτου του Βασίλη Καρρά, όπως αναφέρει η gazzetta.gr

 

Ο δημοσιογράφος του ΣΚΑΪ είχε σχολιάσει πως τα εμβόλια του κορονοϊού συνεχίζουν να είναι εδώ και ότι θα έπρεπε, ενδεχομένως, να γίνουν ξανά υποχρεωτικά. Αφορμή στάθηκε όταν μαθεύτηκε πως ο Βασίλης Καρράς νοσούσε από covid στο τέλος.

Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την έκρηξη του Λάκη Λαζόπουλου, ο οποίος είπε: «Ρε Πορτοσάλτε πραγματικά πόσο μ@λ@κες μας περνάς; Πέθανε από covid ο Βασίλης Καρράς; Αυτό κατάλαβες εσύ; Εγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι ότι σε βάζουν οι φαρμακευτικές εταιρείες να ανακινείς το θέμα πάλι, υποχρεωτικότητας, εμβολιασμών.

 

Ξαναρχίζουν να βγαίνουν πάλι όσοι δεν έχουν ντροπή -κι εσύ ανήκεις σίγουρα σε αυτούς- και δεν έχουν ζητήσει μία συγγνώμη που μας έλεγαν ότι τα εμβόλια αυτά θα μας σώσουν… Ξέχασες τι έλεγες; Σταμάτα… Συγχαρητήρια για το θράσος σου αλλά λυπήσουν τη νοημοσύνη μας», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Δείτε στο 7.15

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X