Σχόλια

Ρεσιτάλ αλαζονείας και αναλγησίας από τον Αδωνι Γεωργιάδη – Αποκαλυπτικό βίντεο

Ρεσιτάλ αλαζονείας και αναλγησίας από τον Αδωνι Γεωργιάδη – Αποκαλυπτικό βίντεο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θράσος, αλαζονεία, αμετροέπεια, αναισχυντία, αναλγησία. Η ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια που θα μπορούσε η λίστα να μην έχει σταματημό, όταν θέλει κανείς να χαρακτηρίσει τον Άδωνι Γεωργιάδη και την κυβερνητική νοοτροπία αναφορικά με την αντιμετώπιση των πολιτών και ιδιαίτερα των πλέον αδύναμων.

Οι αθεόφοβοι έχουν την απαίτηση ο κόσμος να τους χρωστά και ευγνωμοσύνη για τα διάφορα ψίχουλα που πετάνε με τα pass, τις επιταγές ακρίβειας και τα διάφορα επιδόματα για τα οποία κατακεραύνωναν τον ΣΥΡΙΖΑ όταν ήταν κυβέρνηση.

 

Αφορμή για τη νέα παράσταση αθλιότητας αποτέλεσε η έρευνα του Ευρωβαρόμετρου που κατέδειξε σε όλο της το μεγαλείο τη σκληρή και άσχημη οικονομική πραγματικότητα που βιώνουν τα ελληνικά νοικοκυριά.Ο Υπουργός Εργασίας επιδόθηκε (ξανά) σε ένα ρεσιτάλ που συγκεντρώνει και συνδυάζει όλους τους πιο πάνω χαρακτηρισμούς.

Η αλήθεια για τη δεινή θέση των πολιτών, με τους οκτώ στους 10 να μην μπορούν να πληρώσουν τους λογαριασμούς και τις υποχρεώσεις τους, είναι ένα τεράστιο χαστούκι.

 

Αλλά η Κυβέρνηση δεν παίρνει χαμπάρι από αυτά και απορεί γιατί ο κόσμος δεν είναι ικανοποιημένος με τόσα καλάθια, pass, επιδόματα και άλλα ψίχουλα που του έχει πετάξει και απορεί, δια στόματος Άδωνι, γιατί τόσα παράπονα…

 

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X