Θέμα

Κύκλωμα μαστροπείας: Δύο ανήλικες αποκαλύπτουν τη δράση του

Κύκλωμα μαστροπείας: Δύο ανήλικες αποκαλύπτουν τη δράση του
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δύο ανήλικες, ηλικίας 15 και 17 ετών, αποκάλυψαν το Σάββατο (13/01) πως έπεσαν θύματα μαστροπείας, που εξωθούσε ανήλικα παιδιά σε παιδεραστές έναντι 100 ευρώ. Μάλιστα, για την υπόθεση έχουν γίνει τρεις συλλήψεις σε Κολωνό, Εκάλη και Κορυδαλλό, έχουν ταυτοποιηθεί τέσσερα θύματα και μια γυναίκα θεωρείται από τις Αρχές ως «εγκέφαλος» του εν λόγω κυκλώματος.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με σχετικές δηλώσεις της στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, η 15χρονη – θύμα του κυκλώματος μαστροπείας – είπε: «Έκανε ραντεβού εκείνη και μου είχε πει να πάω μαζί της και μερικές φορές στην αρχή περίμενα απ’ έξω να τελειώσει εκείνη και ερχόταν μετά σε εμένα. Εγώ την έχω δει (σ.σ. την κατηγορούμενη) μια φορά. Από αυτούς που έχουν πιάσει, ξέρω αυτόν τον 55χρονο, έχουμε πάει μαζί με την 17χρονη στο σπίτι του».

 

Ακόμα, η ίδια πρόσθεσε: «Όταν θα κάναμε κάτι μια φορά, θα έδιναν 100 ευρώ σε εμένα και στη 17χρονη. Μπορεί να έπαιρνε 100 ευρώ η 17χρονη ή 150, τα 50 πήγαιναν στην εγκέφαλο συνήθως».

Επίσης, από την πλευρά της, η 17χρονη ανέφερε: «Ήμουν 15 χρόνων, κάναμε παρέα και ταιριάξαμε. Άλλοι θα έπρεπε να ήταν μέσα και είναι έξω δυστυχώς. Μια άλλη κοπέλα φταίει που την είπα και στη ΓΑΔΑ, που είναι 25 χρονών και εκμεταλλεύεται πολλά κορίτσια».

Αναζητούνται άλλα έξι άτομα

Θύματα φέρονται να είχαν πέσει τέσσερις κοπέλες, εκ των οποίων οι δύο δεν έχουν καταθέσει σε βάρος των μαστροπών ενώ, σύμφωνα με την ΕΡΤ. Πάντως, στη δικογραφία που έχει σχηματιστεί, υπάρχουν στοιχεία για ακόμα έξι άτομα, που φέρονται να είχαν συνευρεθεί με τις ανήλικες, τα οποία αναζητούνται.

Επισημαίνεται ότι ρρία άτομα έχουν συλληφθεί για το κύκλωμα μαστροπείας, που εξέδιδε ανήλικα κορίτσια και εξαρθρώθηκε από την υποδιεύθυνση προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής.



Πρόκειται για μια γυναίκα 31 ετών από την Αλβανία η οποία διέμενε στον Κολωνό, έναν 33χρονο από την Εκάλη και έναν 55χρονο από τον Κορυδαλλό, ο οποίος φέρεται να πλήρωνε για να συναντά τις ανήλικες.

Η δράση της «Λορέλλας»

Σύμφωνα με τις Αρχές, η 31χρονη γυναίκα, από το 2022, εξέδιδε μια 15χρονη με την οποία είχε φιλικές σχέσεις, και κρατούσε ποσοστό των χρημάτων. Η 31χρονη με το όνομα «Λορέλλα» συστηνόταν στους γείτονές της ως αισθητικός και με αυτό το πρόσχημα στην πολυκατοικία μπαινόβγαιναν ανήλικα κορίτσια, τα οποία κανείς ένοικος δεν είχε ξαναδεί.

 

Μέσω αυτής της γυναίκας, ο 33χρονος από την Εκάλη ήρθε σε επαφή με τη 15χρονη και με τη 17χρονη φίλη της και προθυμοποιήθηκε να βοηθήσει τις δύο ανήλικες να έρθουν σε επαφή με πλούσιους άνδρες. Ανάρτησε σε ιστοσελίδα προκλητικές φωτογραφίες τους και έκλεισε τουλάχιστον 10 ραντεβού σε ξενοδοχεία της Αθήνας.

 

Ο τρίτος συλληφθείς, ο 55χρονος, κατηγορείται ότι συνευρέθηκε στο σπίτι του με τη 15χρονη και ακόμα μία συνομήλική της, πληρώνοντας 100 ευρώ σε κάθε ανήλικη.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής εντόπισαν το κύκλωμα που εξέδιδε τις ανήλικες, έπειτα από πληροφορίες που έδωσε η μητέρα 17χρονης, θύμα των μαστροπών.



Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X