Auto - Moto

Της…ηλεκτροκίνησης! Στην Ελλάδα η plug-in έκδοση του Hyundai Tucson! Πόσο κοστίζει;

Της…ηλεκτροκίνησης! Στην Ελλάδα η plug-in έκδοση του Hyundai Tucson! Πόσο κοστίζει;
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Νέα εποχή, καθώς η γκάμα του Hyundai Tucson εμπλουτίζεται με μία plug-in έκδοση, προσφέροντας πλέον μία πλήρης σειρά από εξηλεκτρισμένες εκδόσεις. Η plug-in Hybrid εκδοχή του κορεάτικου SUV συνδυάζει τη λειτουργία του κινητήρα 3ης γενιάς Smartstream των 1.600 cc, με έναν ηλεκτροκινητήρα 66,9 Kw και μίας μπαταρίας πολυμερών λιθίου 13,8 kWh.

Μια μικρή περιουσία κάνει το ηλεκτρικό Hummer SUV! Απίστευτες εικόνες

O κινητήρας βενζίνης και ο ηλεκτροκινητήρας συνδυαστικά παρέχουν μέγιστη ισχύ 265 ίππων και μέγιστη ροπή 350 Nm. Το υβριδικό σύστημα συνδυάζεται με ειδικό αυτόματο κιβώτιο έξι σχέσεων (6AT). Έχει έλεγχο μέσω πλήκτρων και σύστημα μετάδοσης της κίνησης και στους τέσσερις τροχούς.

Η συνδυαστική λειτουργία των δύο παραπάνω συνόλων έχει σαν αποτέλεσμα τη σημαντική οικονομία καυσίμου με το νέο Hyundai Tucson

Η Hyundai υπόσχεται περισσότερα από 60 km αποκλειστικά με τη χρήση του ηλεκτροκινητήρα. Η μέση κατανάλωση είναι μόλις 1,4 lt/100km. Και όλα αυτά, με τις εκπομπές ρύπων να αγγίζουν μόλις τα 31g/km. Στοιχείο που μεταφράζεται σε μηδενικά τέλη. Μάλιστα, είναι εξοπλισμένο με ενσωματωμένο φορτιστή 7,2 Kw! Επίσης, μπορεί να φορτιστεί είτε σε σταθμό φόρτισης EV ή με τη χρήση οικιακής παροχής ρεύματος (σούκο ή wall box).

«Διαστημόπλοιο» στον αυτοκινητόδρομο η αμιγώς ηλεκτρική Mercedes-Benz EQS! video

Ένα από τα στοιχεία που διακρίνει το Tucson είναι οι άφθονοι χώροι στο εσωτερικό και η έξυπνη τοποθέτηση της μπαταρίας εξασφαλίζει ότι δεν έχει σημαντικές διαφορές σε σχέση με τις απλές εκδόσεις. Η τετρακίνηση τεχνολογίας Hyundai HTRAC συνδυάζεται με το Terrain Mode και μπορεί να κατανείμει τη ροπή ανάμεσα στους εμπρός και πίσω τροχούς ανάλογα με τις συνθήκες οδήγησης.

Hyundai Tucson Hyundai Tucson

Πώς… έρχεται το Hyundai Tucson και πόσο κοστίζει

Σε επίπεδο εξοπλισμού, στο βασικό περιλαμβάνονται προβολείς Full LED, 19’’ ζάντες αλουμινίου, κλιματισμός τριών ζωνών με πολυκατευθυντικούς αγωγούς, φωνητικές εντολές για τη ρύθμιση της θερμοκρασίας, εξασφαλίζουν μια διαισθητική εμπειρία στον χρήστη. Επιπρόσθετα, εφοδιάζεται με όλα τα νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού του Tucson. Το εντυπωσιακό και αποδοτικό κορεάτικο SUV, όπως λέει και το gocar.gr, είναι ήδη διαθέσιμο στην ελληνική αγορά σε δύο εκδόσεις 4×4 με τιμή εκκίνησης τα 44.990 €. Αντίστοιχα η δεύτερη έκδοση διατίθεται στα 46.990 €.

https://www.youtube.com/watch?v=VZzP45cjv2g

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X