Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκοτώθηκε δημοσιογράφος των New York Times κοντά στο Κίεβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σκοτώθηκε δημοσιογράφος των New York Times κοντά στο Κίεβο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η αστυνομία του Κιέβου αλλά και τα διεθνή μέσα, νεκρός έπεσε το μεσημέρι της Κυριακής (13/3), κοντά στην ουκρανική πρωτεύουσα ο δημοσιογράφος των New York Times Brent Renaud.

Όπως μεταδίδει ο Guardian, ο 51χρονος, Brent Renaud, έπεσε νεκρός από πυρά Ρώσων στρατιωτών, οι οποίοι άνοιξαν πυρ κατά ενός αυτοκινήτου στο Ίρπιν.

Από το περιστατικό τραυματίστηκε ακόμη ένας δημοσιογράφος που επέβαινε στο αμάξι και έχει μεταφερθεί σε μονάδα υγείας.

https://twitter.com/BuyukTurkHaber/status/1502992120025595912?

Ακόμη εννέα νεκροί στο Μικολάγιφ

Νωρίτερα σήμερα τουλάχιστον εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν σε ρωσικά αεροπορικά πλήγματα εναντίον της πόλης-λιμάνι Μικολάγιφ, κοντά στην Οδησσό, στη νότια Ουκρανία, έγινε γνωστό από τον κυβερνήτη της περιφέρειας, με μήνυμά του στο Telegram.

«Εννέα άνθρωποι σκοτώθηκαν στους βομβαρδισμούς…», έγραψε ο Βιτάλι Κιμ, χωρίς να δώσει προς το παρόν περαιτέρω διευκρινίσεις.

Η πόλη Μικολάγιφ, που βρίσκεται σε απόσταση περίπου 130 χιλιομέτρων ανατολικά της Οδησσού, πλήττεται από σφοδρούς βομβαρδισμούς εδώ και ημέρες. Χθες, επλήγησαν από τις επιδρομές κατοικημένες περιοχές, μεταξύ άλλων ένα κέντρο φροντίδας καρκινοπαθών και ένα οφθαλμολογικό νοσοκομείο, σύμφωνα με μια δημοσιογράφο του Γαλλικού Πρακτορείου από το σημείο.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X