Media

Έριξε βόμβα ο Σαββίδης! Τα «χώνει» για όνομα πρώτης γραμμής στο Open

Έριξε βόμβα ο Σαββίδης! Τα «χώνει» για όνομα πρώτης γραμμής στο Open
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κίνηση ματ θέλει να κάνει ο Ιβάν Σαββίδης για να ανεβάσει την τηλεθέαση του Open, ενεργοποιώντας «βόμβα» με πασίγνωστη παρουσιάστρια.

Επιστρέφει η Αραβανή

Ο λόγος για την Ευαγγελία Αραβανή, η οποία είναι πολύ κοντά στην επιστροφή της στην τηλεόραση, και δη στο κανάλι του Σαββίδη. Όπως ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό», η ξανθιά παρουσιάστρια θα αναλάβει εκπομπή τη νέα σεζόν.

«Επιστροφή παρουσιάστριας στην τηλεόραση και μάλιστα έχουμε το ρεπορτάζ για το ποια ζώνη θα αναλάβει. Μιλάω για την Ευαγγελία Αραβανή που της έχει γίνει προσέγγιση για να επιστρέψει στη μεσημεριανή ζώνη καναλιού το Σαββατοκύριακο», είπε ο συνεργάτης της Φαίης Σκορδά, με το newspistol.gr να το επιβεβαιώνει και να αναφέρει ότι πρόκειται για το Open.

Η όμορφη παρουσιάστρια είχε αναλάβει την παρουσίαση του Project Runway, όμως έκτοτε δεν είχε αξιοποιηθεί.

IOEBΣε αυτή την περίπτωση, αναμένεται να γίνει γνωστό πού θα μετακινηθεί ο Πέτρος Κωστόπουλος και ποιο πρότζεκτ θα αναλάβει τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Ο Ιβάν Σαββίδης είναι αποφασισμένος για ανακατατάξεις και επαναπρογραμματισμό, ώστε να ανανεωθεί το κανάλι τη νέα χρονιά.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X