Fragilemag

Στινγκ στο Ηρώδειο – Σαν μια παράσταση για φίλους

Στινγκ στο Ηρώδειο – Σαν μια παράσταση για φίλους
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

εικόνες Ιπποκράτης Ippo Ναυρίδης

Έκοψε την τούρτα των 70ων γενεθλίων του στην Αθήνα. Και τραγούδησε, έπαιξε μπάσο, έπαιξε κιθάρα, ντύθηκε όπως πάντα με στυλ, ανέβηκε στη σκηνή του Ηρωδείου με την άνεση σταρ που δεν έχει τίποτα να αποδείξει. Η συναυλία του Στινγκ ήταν ένα μουσικοκοσμικό γεγονός. Η καριέρα και τα τραγούδια του απευθύνονται σε ανθρώπους που τα νιάτα τους “έφυγαν” στις δεκαετίες του 1980 και 1990. Το σόου του ήταν αντάξιο της μνήμης που έχουμε από την εποχή που τα τραγούδια των The Police “Every Breath You Take” αλλά και της σόλο πορείας του “Englishman In New York” κατέκλυζαν τα τσαρτ Ευρώπης και Αμερικής.

Το, μοναδικό, Ηρώδειο ήταν η ιδανική τοποθεσία για να γιορτάσει ο καλλιτέχνης τα 70α του γενέθλια. Μαζί ήταν και ο γιος του Τζόι Σάμνερ που βρέθηκε στη σκηνή, με την κιθάρα, του για να πάρει μέρος στο σόου. Μια οικογενειακή ατμόσφαιρα.

Το Ηρώδειο ήταν κατάμεστο. Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς. Μέλη του καλλιτεχνικού, πολιτικού, κοσμικού γίγνεσθαι της χώρας κυκλοφορούσαν στις πρώτες σειρές της κερκίδας του θεάτρου ποζάροντας, σχολιάζοντας το γεγονός της συναυλίας του Βρετανού καλλιτέχνη.

διαβάστε τη συνέχεια του άρθρου στο: fragilemag.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X