Γυναίκα TOP

Σεξ: Τι να κάνεις για να «νοστιμίσεις» τη σχέση σου

Σεξ: Τι να κάνεις για να «νοστιμίσεις» τη σχέση σου
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Υπάρχουν μέρες που η κούραση, το άγχος κι οι πολλές υποχρεώσεις μπορούν να κάνουν το σεξ αρκετά βαρετό και το μυαλό κατά τη διάρκεια της συνεύρεσης να σκέφτεται τα θέματα του γραφείου.

Γι’ αυτό είμαστε εμείς εδώ! Σήμερα, λοιπόν, σου προτείνουμε τρεις τρόπους που θα βγάλουν τη βαρεμάρα από το ερωτικό σου λεξιλόγιο και θα σε βοηθήσουν να ευχαριστηθείς ακόμη περισσότερο το σεξ με το σύντροφό σου.

Ξεκινάμε;

#ΤΡΟΠΟΣ_1 Βρείτε χρόνο μέσα στην εβδομάδα και επισκεφθείτε ένα sex shop
Καλά διάβασες, αγάπη μου! Μη που πεις τώρα ότι δε μπορείτε να ξεκλέψετε λίγο χρόνο μέσα στην εβδομάδα;! Μάλλον δεν το θέλετε πολύ! Διαφορετικά, το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε είναι να επισκεφθείτε ένα sex shop.

Πίστεψέ μας! Θα ξετρελαθείτε κι οι δυο σας! Οι ερωτικές διαθέσεις θα χτυπήσουν κόκκινο κι η φαντασία θα οργιάσει πολύ. Άσε που θα μπορείτε να χαζέψετε και διάφορα sex toys, να τα αγοράσετε και να τα χρησιμοποιήσετε μετά στο σπίτι!

#ΤΡΟΠΟΣ_2 Φτάνει πια η κρεβατοκάμαρά
Έλεος πια με το κρεβάτι στο υπνοδωμάτιο! Το σπίτι έχει τόσους χώρους… Μα, ένα μπάνιο… Μα, μια κουζίνα… Έστω, ένα σαλόνι με έναν καναπέ βρε παιδί μου! Αυτό δίνει την αίσθηση του “γρήγορου” σεξ, πράγμα που θα βοηθήσει αρκετά την ερωτική συνύπαρξη.

#ΤΡΟΠΟΣ_3 Φιλάκια, χαδάκια και σιωπή
Τα φιλιά και τα χάδια στις ερωτογενείς ζώνες του σώματος, όταν συνδυάζονται με σιωπή, τότε βοηθούν το σώμα να ενεργοποιήσει όλες τους ερωτικούς μηχανισμούς του και το σεξ μπορεί να φτάσει σε άλλο επίπεδο.

Δεν έχεις να χάσεις τίποτα! Δοκίμασε τους παραπάνω τρόπους κι ελπίζουμε ότι το σεξ με το σύντροφό σου θα σας φτάσει στον έβδομο ουρανό!

Πηγή: citynow.gr

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X