Γυναίκα

Business coaching: Χριστουγεννιάτικες ισορροπίεs

Business coaching: Χριστουγεννιάτικες ισορροπίεs
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Τελευταίο Σάββατο πριν τα Χριστούγεννα.
Ιδιαίτερες είναι αυτές οι γιορτές για τους περισσότερους εργαζόμενους, με ποικίλες ανατροπές και μεγάλη ανάγκη για προσωπικές ισορροπίες, για συντήρηση όσων έχουμε καταφέρει και πιθανά μια προσπάθεια από τον καθένα ξεχωριστά να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του και να χαρεί τις μέρες που έρχονται.

Κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας μας στο eretikos.gr, δεν έχουμε ασχοληθεί πολύ με την αξία της ισορροπίας και πώς την εννοούμε. Η διαδικασία του coaching, είτε business, είτε personal, είναι μια πορεία Αυτογνωσίας συνυφασμένη με Δράση.

Προϋπόθεση είναι να ισορροπούν αυτά που προέχουν για μάς, ώστε η πορεία που διατηρούμε ή ξεκινούμε , να μας προσφέρει νόημα. Σιγά σιγά, λίγο-λίγο, ας βάλουμε κάτω αυτά που ιεραρχούμε σαν πιο σημαντικά και που μας βοηθούν να χαιρόμαστε κάθε πρωινό ξημέρωμα.

Στο coaching δεν προτείνουμε λύσεις, βοηθάμε όμως στον εντοπισμό / υπενθύμιση των δυνάμεών μας και την ενίσχυσή τους.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας:Lifefocus life coaching με την Έλενα Σαράντη http://www.lifefocus.gr/  https://www.facebook.com/LifeFocusGR/
Το επόμενο Σάββατο θα κλείσουμε τη χρονιά με personal coaching, σήμερα όμως σάς στέλνουμε διαδικτυακά πολλές πολλές ευχές για όμορφα Χριστούγεννα με υγεία!

 

Business coaching: Να αναπολούμε τις παρελθοντικές μας επιτυχίες ή όχι

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X