Γυναίκα

Λάουρα Νάργες: Έγινε καστανή

Λάουρα Νάργες: Έγινε καστανή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Η Λάουρα Νάργες αποχαιρέτισε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της μετά από πολλά χρόνια και αποφάσισε να γίνει καστανομάλλα και δεν ξέρουμε ακόμη αν μας αρέσει πολύ η απόφαση που πήρε.

H ραδιοφωνική παραγωγός και ηθοποιός θέλησε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση της και αποφάσισε να αποχωριστεί το ξανθό χρώμα από τα μαλλιά της.

«Bye bye blonde Hello there brunette look. Κι ´όμως, αυτή η αλλαγή ήρθε την στιγμή που έπρεπε και σηματοδοτεί μία νέα για εμένα αρχή… 13 χρόνια ξανθιά και επίσημα πια μία χαρούμενη μελαχρινή! Τί θα έκανα χωρίς εσένα Πικάσο των μαλλιών μου @yiotiscris, μα πόσο με καταλαβαίνεις. Μία μέρα θα σας πω – διότι θέλω να το μοιραστώ μαζί σας – πως κατέληξα στην απόφαση αυτή», έγραψε στη λεζάντα η Λάουρα Νάργες.

Δείτε την ανάρτηση της:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Bye bye blonde 💛 Hello there brunette look 🤎 Κι ´όμως, αυτή η αλλαγή ήρθε την στιγμή που έπρεπε και σηματοδοτεί μία νέα για εμένα αρχή… 13 χρόνια ξανθιά και επίσημα πια μία χαρούμενη μελαχρινή! Τί θα έκανα χωρίς εσένα Πικάσο των μαλλιών μου @yiotiscris , μα πόσο με καταλαβαίνεις 👊🏻 Μία μέρα θα σας πω – διότι θέλω να το μοιραστώ μαζί σας – πως κατέληξα στην απόφαση αυτή 🤎 ___________________________________________<3 #newera #newme

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Laura Narjes (@lauranarjes) στις


Δείτε ακόμη: MasterChef η Υβόννη Μπόσνιακ – Μας δείχνει πως να φτιάξουμε Lamingtons

Αλεξία Καρή

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X