Κοινωνία

Δολοφονία Καβάλας: Δεν άκουσε τη γειτόνισσα και έχασε τη ζωή της-«Της είπα Αννα μην πας»

Δολοφονία Καβάλας: Δεν άκουσε τη γειτόνισσα και έχασε τη ζωή της-«Της είπα Αννα μην πας»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Αν άκουγε τη γειτόνισσά της σήμερα η 30χρονη γυναίκα και το παιδί της μπορεί να ζούσαν. Δυστυχώς;, όμως πήγε στο μαντρί και έγινε το άγριο φονικό. Η γειτόνισσα που την προειδοποίησε τονίζει ότι «η Άννα τον ακολούθησε γιατί δεν περίμενε να το κάνει αυτό και ας την είχε απειλήσει στο παρελθόν. Της έλεγα «Άννα μην πας «και εκείνη μου απάντησε πως «δεν θέλω να του χαλάσω το χατίρι, μην τον εξαγριώσω». Επέμεινα να μην πάει μαζί του αλλά εκείνη μου είπε πως αν δεν γυρίσει σε μια ώρα να την πάρω τηλέφωνο στο κινητό και να πάω να την πάρω μαζί με τον άντρα μου», περιγράφει η γειτόνισσα.

Το μαντρί ήταν περίπου ένα χιλιόμετρο μακριά από το σπίτι που διέμενε η κοπέλα με το μωρό της. «Δεν περίμενα ούτε μία ώρα, την κάλεσα, αλλά αυτός το έκανε αμέσως. Πήρα τηλέφωνο μετά από περίπου 40 λεπτά και δεν απαντούσε. Η Άννα ήταν ένα κορίτσι μορφωμένο, παρά πολύ καλό, που νόμιζε ότι όλος ο κόσμος είναι σαν αυτήν. Αυτός ήταν ένας άξεστος, αγροίκος », λέει στη συνέχεια, τονίζοντας ότι η άτυχη Άννα είχε ζητήσει πριν από λίγο καιρό βοήθεια από την αστυνομία, καθώς την απειλούσε, ωστόσο της είπαν να περιμένει να γίνει το δικαστήριο για την επιμέλεια του παιδιού.

Είχαν χωρίσει και εκείνη ήθελε να επιστρέψουν στη Γερμανία

Η διαφωνία του 56χρονου κτηνοτρόφου  με την 30χρονη σύντροφό του για την επιμέλεια του 7 μηνών παιδιού τους ήταν η αιτία πίσω από το άγριο έγκλημα στην Λεκάνη Καβάλας  σύμφωνα με πληροφορίες. Ο άνδρας γύρω στις 9 το πρωί πήρε κυνηγητική καραμπίνα και αφού σκότωσε τη γυναίκα και το μωρό τους, έβαλε τέλος στη ζωή του.

Η 30χρονη ήθελε να χωρίσει και να μετακομίσει στην Γερμανία παίρνοντας μαζί της και το 7 μηνών βρέφος, σύμφωνα  με τις πρώτες πληροφορίες.  Ο άνδρας διαφωνούσε και ήθελε την επιμέλεια του παιδιού. Την Πέμπτη έγινε το δικαστήριο για την επιμέλεια του βρέφους, όπου παρούσα ήταν και η μητέρα της 29χρονης, που είχε έρθει στην Ελλάδα για αυτόν τον λόγο, και έφυγε σήμερα για τη Γερμανία. Οι γονείς πριν από περίπου δύο μήνες είχαν βαπτίσει το μωρό τους. Ο 56χρονος αυτόχειρας είχε δύο ακόμη παιδιά από προηγούμενο γάμο, έναν γιο και μία κόρη, καθώς και εγγόνια.

Τις σορούς του κτηνοτρόφου, της πρώην συντρόφου του και του μωρού τους βρήκε σήμερα το πρωί μέσα σε μια λίμνη αίματος ο πρώτος ξάδελφος του δράστη.

Η κηδεία της γυναίκας και του βρέφους θα γίνουν στη Γερμανία, κατόπιν εντολής της μητέρας του θύματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X