Media

«Αθηνόραμα»: Απόλυση- σοκ δημοσιογράφου έπειτα από 30 χρόνια.

«Αθηνόραμα»: Απόλυση- σοκ δημοσιογράφου έπειτα από 30 χρόνια.
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Μετά από 30 χρόνια στο περιοδικό «Αθηνόραμα», απολύθηκε ο δημοσιογράφος Γιώργος Χαρωνίτης.

Ο Γιώργος Χαρωνίτης έγραψε σε ανάρτησή του στο προφίλ του στο Facebook ότι αναζητά νέα δουλειά γιατί η εργοδοσία αποφάσισε να τον απολύσει με τετράμηνη προειδοποίηση:

«Και το Αφγανιστάν και οι φωτιές θα μπουν σε μια ρέγουλα, σε άλλα νέα όμως, ψάχνω εργασία (αμοιβόμενη) ανάλογη των προσόντων και των δεξιοτήτων μου γιατί η εργοδοσία αποφάσισε να με απολύσει (με τετράμηνη προειδοποίηση…). Παρακαλώ, για τα περαιτέρω, inbox, e-mail, τηλέφωνο…».

Ο Γιώργος Χαρωνίτης είναι βαθύς γνώστης της διεθνούς μουσικής σκηνής αλλά και της εγχώριας μουσικής δημιουργίας, αλλά πέρα απο τις εξειδικευμένες γνώσεις του διακρίνεται για την ευρυμάθεια του.

Ποιος είναι ο Γιώργος Χαρωνίτης

Όπως αναφέρει στο μικρό βιογραφικό του στο περιοδικό, «γεννήθηκε Κρητικός του Κόσμου και Χριστιανός Ανορθόδοξος. Από μικρός έμαθε ν’ αγαπάει τη μουσική, τα μαθηματικά, το σινεμά, τη φυσική, τις ιπτάμενες μηχανές, τον Ennio Morricone και, βέβαια, τα κορίτσια του εξαταξίου Γυμνασίου Θηλέων Αγίων Αναργύρων. Ακολούθησε μια επαγγελματική ασάφεια και απροσδιοριστία μέχρι που τα τυχαία γεγονότα και (και οι απρόβλεπτες συγκυρίες) τον έφεραν να γράφει μουσική με λέξεις από τα τέλη της δεκαετίας του ‘70. Έχει σπουδάσει ηλεκτρολόγος μηχανικός [στο Πολυτεχνείο έμαθε θεωρία σημάτων και πληροφοριών (δηλαδή δημοσιογραφία!)]. Λατρεύει την τζαζ, το αυθεντικό lounge, τα avant-blues του κόσμου, τα τραγούδια του Άκη Πάνου, του Bob Dylan, του Διονύση Σαββόπουλου, του Carlos Puebla και του Βασίλη Τσιτσάνη. Σταμάτησε να παίζει κιθάρα μόλις κατάλαβε τι ακριβώς έκανε ο Frank Zappa και από τότε, καλοκαίρι του ’88, άρχισε να γράφει στο Αθηνόραμα. Τα υπόλοιπα είναι γνωστά τοις πάσι…».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X