Media

Έκρηξη Μουτσινά! «Τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες, τα έβαλα κάτω και δεν έχουμε κανένα»

Έκρηξη Μουτσινά!  «Τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες, τα έβαλα κάτω και δεν έχουμε κανένα»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ο γνωστός παρουσιαστής, σκηνοθέτης και ηθοποιός Νίκος Μουτσινάς απευθύνθηκε στο τηλεοπτικό του κοινό σχετικά με τα ζητήματα διακρίσεων λόγω σεξουαλικού προσανατολισμού.

Ο Νίκος Μουτσινάς αναρωτήθηκε «τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες, τα έβαλα κάτω και δεν έχουμε κανένα» παρατήρησε ο παρουσιαστής.

Αφορμή στάθηκε μία ανάρτηση του παρουσιαστή στο Instagram, για τον καθηγητή από το Μουσικό Σχολείο στο Ίλιον ο οποίος φέρεται να αποκάλεσε μαθητή ως «η ντροπή της κοινωνίας» επειδή εμφανίστηκε στη τάξη φορώντας φούστα.

Ο παρουσιαστής όπως ο ίδιος περιγράφει δέχθηκε ένα χυδαίο σχόλιο στον προσωπικό του λογαριασμό από πολίτη, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι «δεν γίνεται να έχετε μόνο εσείς, δηλωμένες που…ες, να έχετε μόνο δικαιώματα».

Απαντώντας ο Νίκος Μουτσινάς σχολίασε με το καυστικό του ύφος, «οπότε είπα, τι δικαιώματα έχουμε εμείς οι δηλωμένες; Κάπως λίγο το σκέφτηκα και τα έβαλα κάτω και δεν έχουμε κανένα. Δεν θα ήθελα κάπως να περνάει αυτό. Δεν γίνονται γάμοι, αρρωσταίνει ο ένας και δεν μπορεί ο άλλος που είναι σύντροφος να πάει στο νοσοκομείο για να μπορέσει να τον τρέξει».

«Ποια είναι τα δικαιώματα; Φαντάζομαι ότι αναφερόταν στο δικαίωμα να αναπνέουμε. Σημαντικό και το σέβομαι. Θα θέλαμε και δυο τρία παραπάνω. Ταράχτηκα ιδιαίτερα όταν είπε ότι ήθελε να δείρει και τους γονείς του παιδιού. Προφανώς, να γυρίσει σπίτι, να δείρει τους γονείς του που δεν τον έκαναν ανοιχτόμυαλο για να μπορεί να ζει σαν άνθρωπος και ήρεμα» κατέληξε ο Νίκος Μουτσινάς.

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X