Media

Ριζικές ανανεώσεις στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά

Ριζικές ανανεώσεις στο Πρωινό της Φαίης Σκορδά
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Σημαντικές ανανεωτικές κινήσεις θα δούμε τη νέα σεζόν στο Πρωινό του ΑΝΤ1. .Μπορεί να είναι η πιο επιτυχημένη σε τηλεθέαση εκπομπή, όμως κανείς δεν εφησυχάζεται. «Θα στηθεί όλο το πλατό από την αρχή με την παραμικρή λεπτομέρεια» είπε πηγή στο tvέθνος.

Η Φαίη Σκορδά έχει ήδη πραγματοποιήσει ραντεβού με την αρχισυντάκτριά της και έχουν καταλήξει σε σημαντικές ανανεωτικές κινήσεις σε όλη την εκπομπή.

Αλλαγές όμως θα γίνουν και στο πάνελ, καθώς ο Κώστας Τσουρός θα βρίσκεται στο πλευρό της Ναταλίας Γερμανού. Η Κλεοπάτρα Πατλάκη και η Σοφία Τουντούρη αποτελούν παρελθόν για το «Πρωινό» ενώ εκκρεμεί ένα ραντεβού του σταθμού με τον Θέμη Γεωργαντά, το οποίο δεν είναι απαραίτητα ότι θα γίνει για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά. Ο Άρης Καβατζίκης και η Λίτσα Πατέρα συνεχίζουν ακάθεκτοι, ενώ η Φαίη ψάχνει μάγειρα, αφού όλα δείχνουν πως ο Βασίλης Καλλίδης δεν θα συνεχίσει.

Από το Πρωινό του ΑΝΤ1 και τη Σκορδά μετακομίζει στον Alpha!

Τέλος, τα δοκιμαστικά για το «Πρωινό» θα ξεκινήσουν στις 20 Αυγούστου παρουσία της Φαίης Σκορδά, η οποία μαζί με τους υπεύθυνους του σταθμού θα πάρει τις τελικές αποφάσεις.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X