Media

Η Ξένια απoχώρησε από το Survivor -Το Twitter δεν δίστασε να στάξει χολή

Η Ξένια απoχώρησε από το Survivor -Το Twitter δεν δίστασε να στάξει χολή
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Survivor -Το κοινό έδωσε ψήφο… εμπιστοσύνης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και στον Γιάννη Τσίλη, επιλέγοντας να είναι η Ξένια εκείνη που θα επιστρέψει στην Ελλάδα.

«Αντίο» στον Άγιο Δομίνικο και το Survivor είπε η τραγουδίστρια των REC μετά τη σημερινή ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της ψηφοφορίας. Μιας και δεν ήταν από τις αγαπημένες παίκτριες του κοινού γιατί αντιπαθεί την Κωνσταντίνα.

Σημειώνεται ότι από τη στιγμή που μπήκε στο Survivor, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου κάνει αρκετή παρέα με τους άντρες. Είναι, μάλιστα, η μοναδική γυναίκα των Διασήμων που βρίσκεται πιο κοντά τους, σε σχέση με τις υπόλοιπες.

Αυτό, βέβαια, δεν αρέσει… στην Κατερίνα Δαλάκα και την Ξένια Έβεν! Και μάλιστα προ ημερών είχαν παρεξηγηθεί μαζί της, επειδή υποστήριξε τους άντρες στο θέμα του φαγητού.

Προ ημερών είδαμε την Κατερίνα και την Ξένια να την «θάβουν» ενώ οι δύο τους γελούσαν και έκαναν λόγο για κλίκες, την ώρα που η Σπυροπούλου ήταν παραδίπλα και καθόταν με τους άντρες της ομάδας.

Η αποχώρηση της Ξένιας πάντως έγινε εν μέσω νέας κόντρας στο στρατόπεδο των Διάσημων, με την Κατερίνα να προσπαθεί να υπερασπιστεί την απόφασή της να βάλει προτεινόμενο τον Τσίλη και τους άντρες να μην συμφωνούν.

Η κόντρα γενικεύτηκε αρκετά γρήγορα και οι παίκτες άρχισαν τις αλληλοκατηγορίες, δείχνοντας ότι τελικά το περιβόητο καλό κλίμα στην παραλία τους ήταν επιφανειακό…

Πριν την αποχώρηση Διάσημοι και Μαχητές βρέθηκαν σε έναν δύσκολο στίβο μάχης για το έπαθλο του φαγητού. Το αγώνισμα ήταν κανονικό ντέρμπι, με τους Μαχητές να παίρνουν στο τέλος τη νίκη με 10-9.

Το Twitter δεν δίστασε να στάξει χολή και να πανηγυρίσει μια αποχώρηση που περίμεναν πολλοί:

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X