Ο Προβοκάτορας

Δημοσιογράφοι προπαγανδιστές χωρίς ιερό, ούτε όσιο

Δημοσιογράφοι προπαγανδιστές χωρίς ιερό, ούτε όσιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Δεν έχουν ούτε ιερό ούτε όσιο…δημοσιογραφικό. Οι άνθρωποι είναι ταγμένοι στην υπηρεσία του Μαξίμου με κάθε τίμημα και με κάθε…fake news. Και προπαντός δεν λένε να βάλουν μυαλό. Παρά το στραπάτσο που υπέστησαν με το βούλευμα που απάλλαξε τόσο τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, όσο και την Ελένη Τουλουπάκη, το ΑΠΕ-ΜΠΕ, δηλαδή το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων, που υπάγεται στο Μαξίμου απευθείας συνεχίζει την ελεεινή προπαγάνδα, του λέγε λέγε στο τέλος κάτι θα μείνει, παραπέμποντας σε πρακτικές γκαιμπελίστικου τύπου.

Το τελευταίο κατόρθωμα των δημοσιογράφων (;) του ΑΠΕ ΜΠΕ εκδηλώθηκε με το τηλεγράφημα που «ανέβηκε» στις 13:04, ότι ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης θα δικαστεί στο Ειδικό Δικαστήριο για τη Novartis.

Στην είδηση για την κλήρωση των δικαστών του Ειδικού Δικαστηρίου, το υπό τον Μητσοτάκη ΑΠΕ- ΜΠΕ, επιμένει στην ωμή παραπληροφόρηση αναφέροντας χαρακτηριστικά:

«Κληρώθηκαν, ενώπιον της Ολομέλειας της Βουλής, τα μέλη του Ειδικού Δικαστηρίου που θα δικάσουν τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης Δημήτριο Παπαγγελόπουλο «για αξιόποινες πράξεις κατά την άσκηση των καθηκόντων του» (υπόθεση Νοβάρτις)».

Εξεστι Κλαζομενίοις ασχημονείν.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X