PET

Καταπληκτικό βίντεο με το σκύλο που βοήθησε στη διάσωση του κηδεμόνα του από παγωμένη λίμνη

Καταπληκτικό βίντεο με το σκύλο που βοήθησε στη διάσωση του κηδεμόνα του από παγωμένη λίμνη
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Όταν ο κηδεμόνας της έπεσε σε παγωμένη λίμνη, η Ρούμπι δεν έφυγε από το πλευρό του και λίγο αργότερα, ο σκύλος βοήθησε στη διάσωση του 65χρονου.

Την Πέμπτη, ο 65χρονος έπεσε στο παγωμένο νερό, όταν έσπασε ο πάγος που είχε σχηματιστεί πάνω στη λίμνη Άρμπουτους στο Μίσιγκαν. Παριστάμενοι κάλεσαν την Άμεση Δράση και ο αστυνομικός που έφτασε εκεί, αξιοποίησε τον σκύλο για τη διάσωση.

 

Η κάμερα από τη στολή του Κάμερον Μπένετς κατέγραψε όσα συνέβησαν. Όταν έφτασε εκεί ο αστυνομικός, ο 65χρονος ήταν μέσα στο παγωμένο νερό μέχρι τους ώμους, ενώ η Ρούμπι στεκόταν δίπλα του.

Ο αστυνομικός προσπάθησε να πετάξει στον άνδρα τον εξοπλισμό διάσωσης- έναν δίσκο, δεμένο με σχοινί- προκειμένου να τον τραβήξει. Όταν δεν τα κατάφερε, του ζήτησε να στείλει τον σκύλο προς το μέρος του.

 

“Στείλε τον σκύλο σου εδώ. Θα έρθει σε εμένα;», τον ρώτησε και ο 65χρονος του είπε πώς ονομάζεται το κατοικίδιό του. «Ρούμπι, έλα εδώ», του φώναξε ο αστυνομικός και ο σκύλος έτρεξε προς το μέρος του.

Έτσι, ο Μπένετς έδεσε στο κολάρο του σκύλου το σχοινί με τον δίσκο και η Ρούμπι πήγε ξανά δίπλα στον κηδεμόνα της. Έτσι, ο αστυνομικός και ένας πυροσβέστης τράβηξαν κοντά τους τον 65χρονο. Ο άνδρας μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο και ήδη έχει πάρει εξιτήριο.

 

 

Σκύλος

 

 

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X