Ο κύκλος των Eretikon ποιητών

~Μπέττυ Κούτσιου: Μία οποιαδήποτε άλλη γυναίκα~

~Μπέττυ Κούτσιου: Μία οποιαδήποτε άλλη γυναίκα~
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Θα ήμουνα μία οποιαδήποτε  άλλη γυναίκα, εάν δεν με είχες αγαπήσει Εσύ.

Θα είχα στερέψει από αγάπη και αφοσίωση εάν κάποτε τα δικά σου χέρια δεν με είχαν αγκαλιάσει με τόση ζέστη που και η φωτιά δίπλα μας τρεμόσβηνε ώρες ώρες.

Θα είχα πάψει να λέω το όνομα σου και να μουδιάζει το στόμα μου, εάν δεν με είχες παράφορα πνίξει από έρωτα, κάθε φορά που με άγγιζαν τα χείλη σου .

Θα είχα ξεμακρύνει μαζί με την καρδιά μου, εάν δεν είχες ακουμπήσει πάνω στο στήθος μου τόσα βράδια το πληγωμένο πάθος σου και την μάταιη ελπίδα και εάν δεν είχαμε αποκοιμηθεί μαζί σε μια λίμνη απο δάκρυα.

Θα γεννιόταν η νύχτα πάνω και θα ερχόταν ο ουρανός κάτω, εάν έστω μια στιγμή φανταζόμουν, οτι θα μπορούσα να αντέξω τόσο καιρό χωρίς την φωνή σου για καληνύχτα.

Θα ήσουνα ένας οποιοσδήποτε άλλος άντρας εάν δεν σε είχα αγαπήσει Εγώ.

Θα είχες αγαπηθεί, ξεχαστεί, μισηθεί, εάν είχες φύγει και δεν είχες μείνει να κατοικείς κάτω από το δικό μου δέρμα σαν αγκάθι από τα πιο κόκκινα τριαντάφυλλα.

Θα είχες αλλοιωθεί με το πέρασμα του χρόνου, σαν μια όμορφη ανάμνηση, δεν θα ήσουνα η Ζωή μου και ο λόγος που υπάρχω και αναπνέω.

Θα ζούσες σαν ενα κατάλοιπο από έρωτα μέσα στην καρδιά μιας άλλης γυναίκας, εάν δεν ήσουν η δική μου φλογερή επιθυμία και εκείνη που Εσύ  είχες ορίσει να είμαι πάντα..
Δική σου.

Θα ήσουν μια κρυφή πληγή μέσα στο σώμα μιας άλλης γυναίκας, εάν δεν ήσουνα το άλλο μέρος του εαυτού μου, η εκπνοή μου τις πιο βουβές μου ώρες, η μόνη μου παρηγοριά τις λευκές αξημέρωτες νύχτες .

Θα ήσουν ένας άντρας που αγαπήθηκε από μια άλλη γυναίκα ..
Εάν δεν ήσουνα η πιο αγνή χαρά που στάλθηκε στην δική μου  ζωή σαν από τον ουρανό..
Το ράγισμα στην καρδιά μου..
Το σχίσιμο στην σάρκα μου..
Το παράπονο στα μάτια μου..
Βλέπεις οι συνηθισμένοι άνθρωποι δεν θα είχανε αγαπήσει την μοναξιά σου περισσότερο από την ίδια την ζωή τους.

Θα σε έλεγαν με οποιοδήποτε άλλο όνομα εάν εγώ, δεν είχα παραδώσει τον εαυτό μου στα χέρια σου, τις σπαρακτικές εκείνες ώρες που τα χείλη μου σου ψιθύριζαν στο αυτί ..
Είσαι η  Ζωή μου.

Μπέττυ Κούτσιου
Επιμέλεια Ενότητας:Αυγουστάτου Σόφη

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X