Επιλογές

Δανέλλης: Οι τελευταίες του 48 ώρες στο Ποτάμι…

Δανέλλης: Οι τελευταίες του 48 ώρες στο Ποτάμι…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Από το απόγευμα του Σαββάτου μέχρι το βράδυ της Δευτέρας, ο Σπύρος Δανέλλης δεχόταν… στενό μαρκάρισμα από τον Σταύρο Θεοδωράκη. Ο επικεφαλής του Ποταμιού έκανε προσπάθειες να αλλάξει τη στάση του βουλευτή Ηρακλείου του κόμματός του.

Βασικός στόχος, φυσικά, να μην δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

Ωστόσο στην πράξη αποδείχθηκε πως η απόφαση του Σπύρου Δανέλλη ήταν προειλημμένη.

Ο Δανέλλης… θα έφευγε

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ το μεσημέρι της Κυριακής από το Ποτάμι διέρρεαν πως η ψήφος του βουλευτή υπέρ της κυβέρνησης δεν είναι σίγουρη. Μάλιστα, ανέφεραν πως είχε δεσμευτεί για το εξής: Ότι εφόσον αποφασίσει να πάει στον ΣΥΡΙΖΑ θα παρέδιδε την έδρα του. Βέβαια, έμπειροι πολιτικοί παράγοντες μειδιώντας έκαναν λόγο για τελειωμένη ιστορία.

Το βράδυ της Κυριακής η παρουσία του βουλευτή στην εκδήλωση που διοργανώθηκε υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών στο Μέγαρο Μουσικής έπεισε και τους τελευταίους στο Ποτάμι… Ο Σπύρος Δανέλλης θα πρέπει να λογίζεται ήδη ως ο νούμερο 151 βουλευτής της κυβέρνησης.

Για κακούργημα ο 62χρονος που έστελνε απειλητικά μηνύματα σε βουλευτές!

Η επίρρωση ήρθε από τον ίδιο το βράδυ της Δευτέρας: Απαντώντας στο τελεσίγραφο που του είχε θέσει ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε σαφές ότι θα δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση. Σήμερα αναμένεται η διαγραφή του από την κ.ο του Ποταμιού. Λογικά άμεσα η ένταξη του στην αντίστοιχη του κυβερνώντος κόμματος.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X