Πολιτική

Βαρβιτσιώτης: Ο ξαφνικός γάμος…

Βαρβιτσιώτης: Ο ξαφνικός γάμος…
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Βαρβιτσιώτης: Στη Ρώμη παντρεύτηκε πριν λίγες μέρες ο Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτης, τη σύντροφό του Κέλλυ Δρίτσα. Το μυστήριο του γάμου έγινε τον ορθόδοξο ναό της Ρώμης, παρουσία ελάχιστων προσκεκλημένων και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι το ζευγάρι, που ήταν συγκινημένο σε όλη τη διάρκεια της τελετής, «το έζησε» στο φουλ.

Ο γάμος έγινε σε στενό οικογενειακό κύκλο το απόγευμα του Σαββάτου με τον ίδιο να κάνει γνωστή την είδηση με ανάρτησή του στο Instagram.

«5.11.2022❤️» έγραψε στη λεζάντα με την φωτογραφία μαζί με τη σύζυγό του μετά το μυστήριο.

Ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης και η Κέλλυ Δρίτσα επέλεξαν τη Ρώμη για να παντρευτούν καθώς αποτελεί και για τους δύο αγαπημένο προορισμό.

Παρόντες στην γαμήλια τελετή ήταν τα αδέλφια του αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών Ελένη, Κωνσταντίνος, Θωμάς και η σύζυγός του Ολίνκα.

Παράλληλα το παρών έδωσαν άνθρωποι του στενού περιβάλλοντος του κ. Βαρβιτσιώτη. Η Κέλλυ Δρίτσα είναι οικονομολόγος και έχει πτυχίο από το Τμήμα Οικονομικών του Πανεπιστημίου Αθηνών.

Ενδεικτικό του πόσο απροσδόκητα γρήγορα κανονίστηκαν όλα, είναι και το ότι – σύμφωνα με πληροφορίες μας – η Κέλλυ Δρίτσα δεν φορούσε νυφικό, αλλά ένα λευκό σύνολο, που της έφερε εσπευσμένα η μητέρα της από την Αθήνα, το οποίο, μάλιστα, είχε φορέσει ξανά στο παρελθόν. Φήμες αναφέρουν πως περιμένουν παιδί…

 

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Miltiadis Varvitsiotis (@miltiadisvarvitsiotis)

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X