Παρασκήνιο

«Βόμβα» Φουρθιώτη! Απειλεί την κυβέρνηση με «ροζ βίντεο»

«Βόμβα» Φουρθιώτη! Απειλεί την κυβέρνηση με «ροζ βίντεο»
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Με ανάρτησή του στο twitter ο Μένιος Φουρθιώτης απευθυνόμενος στον υπουργό Επικρατείας Γιώργο Γεραπετρίτη αναφέρει ότι στην κυριακάτικη έκδοση της εφημερίδας Αποκαλυπτικά θα «γίνει το μεγαλύτερο πάρτι όλων των εποχών», κάνοντας λόγο για ροζ βίντεο «γαλάζιων» υπουργών και βουλευτών, τα οποία, όπως λέει, θα κάνουν την Ελλάδα «να αναστενάξει».

Με ευθεία επίθεση στον Γιώργο Γεραπετρίτη, ο υπόδικος παρουσιαστής τονίζει πως θα κινηθεί δικαστικά εναντίον του.

Παράλληλα, εξαπολύει άλλο ένα βέλος, γράφοντας πως ο υπουργός κοστίζει «500.000 ευρώ στον ελληνικό λαό χωρίς να έχει εκλεγεί».

Είχε προηγηθεί άλλη ανάρτηση στην οποία απηύθυνε ερώτηση στον Γιώργο Γεραπετρίτη για τις σχέσεις του με τους λειτουργούς της δικαιοσύνης, υπονοώντας παρέμβαση του υπουργού στις αποφάσεις τον Απρίλιο του 2021. Όπως αναφέρει: «Μετά τις χθεσινές δηλώσεις σας κ Γεραπετριτη κ καθηγητά συνταγματικού δικαίου ξανά ρωτάω! Επειδή εσείς δηλώσατε δημόσια παρέμβαση στην δικαιοσύνη !Ποιες οι σχέσεις σας με τους λειτουργούς της δικαιοσύνης και τις αποφάσεις της που με αφορούσε τον 4/21? Να απαντήσετε δημόσια!».

Υπενθυμίζεται ότι πριν λίγες μέρες υπήρξε καταιγισμός με διαδοχικές αναρτήσεις στα social media από τον Μένιο Φουρθιώτη όπου παρουσίασε επικοινωνίες με τον υπουργό Επικρατείας και άλλα στελέχη της κυβέρνησης και της ΝΔ, βάζοντας στο «κάδρο» ακόμη και το πρωθυπουργικό ζεύγος.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον, εκτός από τις επικοινωνίες του Μένιου Φουρθιώτη με τον υπουργό Επικρατείας και στενό συνεργάτη του Κυριάκου Μητσοτάκη, παρουσιάζουν και οι οικονομικές σχέσεις του Μένιου Φουρθιώτη με τον Κ. Καραγκούνη, οι αποκαλύψεις Μηταράκη για τις σχέσεις του με τον Βρούτση, οι οδηγίες προς τον Φουρθιώτη από κυβερνητικά στελέχη για θέματα που πρέπει να παίξει στην εκπομπή του, αλλά και το πλήθος ευχαριστηρίων και φιλικών SMS προς το πρόσωπό του, ενδεικτικό των σχέσεων που είχαν οι δύο πλευρές.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X