Show Biz

Η Λίζα Αν σε «καυτές» αποκαλύψεις για τους καλύτερους εραστές της

Η Λίζα Αν σε «καυτές» αποκαλύψεις για τους καλύτερους εραστές της
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Το όνομά της, για τους… αμύητους, είναι Λίζα Αν και είναι διάσημη πορνοστάρ. Έχει πλέον αποσυρθεί από τον «στίβο» των ερωτικών ταινιών γι’ αυτό και οι αποκαλύψεις της για τις επιδόσεις των αθλητών με τους οποίους έχει συνευρεθεί, έχουν ιδιαίτερο βάρος.

Η διάσημη πορνοστάρ, που φέτος κλείνει τα 50 χρόνια, δεν έκρυψε πως αν και έχει «κοιμηθεί» με εκατοντάδες αθλητές, προτιμά τους αστέρες του ΝΒΑ.

«Η ασφάλεια που είχα πηγαίνοντας με αθλητές ήταν πως δεν θα με χτυπούσαν ή δεν θα γίνονταν σκιά μου. Δεν είχα ποτέ ανάρμοστη συμπεριφορά από κάποιον αθλητή, γιατί πάντα είχαν περισσότερα να χάσουν από μένα. Δεν ήθελαν να τους δουν να κυκλοφορούν μαζί μου. Αλλά κι εγώ δεν κυνηγούσα ποτέ τα λεφτά τους, έβγαζα από μόνη μου πολλά χρήματα. Είχα σχέσεις με αθλητές που επωφεληθήκαμε και οι δύο πλευρές. Έχω πάει με 100αδες αθλητές, αλλά θα έλεγα πως οι καλύτεροι είναι οι παίκτες μπάσκετ του ΝΒΑ.», δήλωσε η διάσημη πορνοστάρ.

Και εξήγησε την αιτία αυτής της προτίμησής της. «Οι τύποι είναι σαν μοντέλα της Victoria Secret. Τα σώματά τους είναι τρομερά κι επειδή είχα να κάνω συχνά με παιδιά 18, 19 και 20 ετών, δεν είχαν εγωισμό, δεν ήταν φαντασμένα και ήταν διασκεδαστικά. Γι’ αυτό κι εγώ έβλεπα το ντραφτ κάθε χρόνο και έλεγα “οκ, θέλω να πάω με αυτά τα πικ φέτος”».

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X