Διεθνή

31χρονη γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της και ύστερα πήδηξε στο κενό

31χρονη γυναίκα σκότωσε τα παιδιά της και ύστερα πήδηξε στο κενό
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο
Η αυτοκτονία μίας 31χρονης ξετύλιξε το κουβάρι μιας φοβερής οικογενειακής τραγωδία, στις ΗΠΑ, καθώς η ίδια προτού προβεί στο απονενοημένο διάβημα φαίνεται πως είχε σκοτώσει τα δίδυμα παιδιά της, ηλικίας 5 ετών.

Η τραγική ιστορία έρχεται από τη Φλόριντα των ΗΠΑ, και άρχισε να ξετυλίγεται έπειτα από τηλεφώνημα που έγινε στις τοπικές Αρχές από αυτόπτη μάρτυρα, που είδε την 31χρονη Catorreia Hutto να πηδάει στο κενό από γέφυρα, στη λίμνη Τζέσαπ. Η σορός της γυναίκας ανασύρθηκε λίγο αργότερα, ενώ την ταυτοποίηση των στοιχείων της ακολούθησε ο έλεγχος των Αρχών στο σπίτι της.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με το NBC, οι αστυνομικοί πήγαν να ελέγξουν το σπίτι της 31χρονης στο Σάνφορντ, όπου η ίδια κατοικούσε μαζί με τα δύο δίδυμα παιδιά της, ένα αγόρι και ένα κορίτσι 5 ετών.

Ωστόσο, τα παιδιά εντοπίστηκαν στο σπίτι τους νεκρά, χωρίς ακόμη να έχουν έρθει στο φως λεπτομέρειες γύρω από τα αίτια του θανάτου τους, ενώ οι τοπικές Αρχές κάνουν λόγο για δολοφονία που ακολουθήθηκε από αυτοκτονία, δείχνοντας την μητέρα των δύο παιδιών ως βασική ύποπτη για το διπλό φονικό.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, τα δύο παιδιά δεν έφεραν εμφανή τραύματα, ενώ εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς στα κρεβάτια τους.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της 31χρονης δήλωσε ότι η κόρη της έπασχε από χρόνια κατάθλιψη, με την έρευνα για την υπόθεση να συνεχίζεται.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X