Διεθνή

Ντε Νίρο: Σε φιλοξενεί αν… αντέχει το πορτοφόλι σου! Χλιδή… παραδεισένια [pics]

Ντε Νίρο: Σε φιλοξενεί αν… αντέχει το πορτοφόλι σου! Χλιδή… παραδεισένια [pics]
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Εδώ και σχεδόν μια δεκαετία, ο Ντε Νίρο είναι συνιδιοκτήτης μιας μεγάλης αλυσίδας ξενοδοχείων, της Nobu Hotels.

Την ιδιοκτησία μοιράζεται με τον chef Nobu Matsuhisa από τα επώνυμα εστιατόρια Nobu, ενώ συμμετέχει και ο διάσημος παραγωγός του Hollywood, Meir Teper.

Το πρώτο Nobu άνοιξε το 2013 ως ένα boutique ξενοδοχείο μέσα στο Ceasar’s Palace του Λας Βέγκας, ενώ το Μάιο εγκαινιάστηκε επίσημα το ξενοδοχείο της αλυσίδας στην Ίμπιζα.

Σε όλους τους χώρους κυριαρχεί το ξύλο, το μάρμαρο και η μίνιμαλ διακόσμηση ενώ η πρώτη αίσθηση που αποκτά κανείς είναι εκείνη της δροσιάς, της ηρεμίας και του ανοιχτού ορίζοντα. Το καλωσόρισμα γίνεται με νερό με λεμόνι ή πορτοκάλι.

Εστιατόρια και… χλιδή

Το ξενοδοχείο έχει τέσσερα εστιατόρια μεταξύ των οποίων και το Celicioso το οποίο προσφέρει πιάτα χωρίς γλουτένη από σαλάτες μέχρι σάντουιτς και μακαρονάδες όλα σε λογικές τιμές οι οποίες κυμαίνονται από 13 έως 20 δολάρια.

Διαθέτει 152 δωμάτια και πρόκειται για ένα σχετικά μικρό και ήσυχο ξενοδοχείο, το οποίο αποτελεί ένα καταφύγιο στην ακροθαλασσιά. Προσφέρει δωρεάν ξαπλώστρες, πετσέτες και ομπρέλες (για την ακρίβεια οι παροχές αυτές συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του δωματίου) και παντού επικρατεί το λευκό και το γαλάζιο.

Αν και η κατασκευή από αρχιτεκτονικής άποψης μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακή, ωστόσο σχεδόν όλα τα δωμάτια έχουν θέα στη θάλασσα και στην παραλία Talamanca η οποία απέχει λίγα χιλιόμετρα από την πόλη.

Παρά το γεγονός ότι το ξενοδοχείο αυτοπροσδιορίζεται ως η ιδανική «παιδική χαρά» για ενηλίκους, διαθέτει kid’s club για τους μικρούς επισκέπτες οι οποίοι έχουν ηλικία μεταξύ 4 έως 12 ετών.

Το κόστος για ένα δίκλινο κυμαίνεται γύρω στα 500 ευρώ τη βραδιά…

Δείτε το… φτωχικό του Ντε Νίρο

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X