Ελλάδα

Η επαγγελματίας “Μακεδονομάχος” που επιτέθηκε στον Τσίπρα

Η επαγγελματίας “Μακεδονομάχος”  που επιτέθηκε στον Τσίπρα
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Κάποια κυρία, η Γεωργία Μπιτάκου, επιτέθηκε φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα στο αεροπλάνο από τις Βρυξέλλες προς την Αθήνα. Τον χαρακτήρισε προδότη, τον απείλησε ότι θα πάει φυλακή και τον περιέλουσε με διάφορα κοσμητικά επίθετα.

Τώρα επιτέθηκε στον Τσίπρα, αύριο θα επιτεθεί στον Μητσοτάκη, μεθαύριο σε κάποιον άλλον που διαφωνεί μαζί της και όλους θα τους χαρακτηρίσει προδότες.

Αλλά ποια είναι η Γεωργία Μπιτάκου η επαγγελματίας “Μακεδονομάχος”  η “υπερπατριώτισσα”. Η εν λόγω κυρία δηλώνει δημοσιογράφος, αλλά παράλληλα ασχολείται και με την διοργάνωση των λεγόμενων «No limits» (εκτός ορίων) αγώνων Kick boxing. Στους εν λόγω αγώνες κάνουν συχνά την εμφάνισή τους μέλη της Χρυσής Αυγής. Για το πολιτικό της στίγμα ενδεικτικές είναι δύο μόνον από τις αναρτήσεις της κυρίας Μπιτάκου στο Facebook:

  • «Ο αγώνας για λευτεριά τώρα ξεκίνησε και πρέπει να λήξει όταν τελειώσουμε με την κατοχή , όταν αδειάσει η Βουλή από το κηφηναριό των δοσίλογων…»
  • «Αυτούς ταΐζουμε μέσα στη Βουλή !!!! Της ίδιας στόφας ΕΦΙΑΛΤΕΣ!!!!!!», είχε επίσης γράψει σχολιάζοντας την δήλωση της Ντόρας Μπακογιάννη ότι δεν θα πάει στο συλλαλητήριο.

Οπότε Ντόρα προσοχή όταν συναντηθείς με την επαγγελματία “Μακεδονομάχο”.

Ο Προβοκάτορας

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X