Κοινωνία

Σταμάτης Κόκοτας: Το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο τραγουδιστή (pics)

Σταμάτης Κόκοτας: Το τελευταίο «αντίο» στον σπουδαίο τραγουδιστή (pics)
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Συγγενείς, φίλοι και θαυμαστές αποχαιρέτησαν την Τετάρτη (5/10/2022) τον σπουδαίο τραγουδιστή Σταμάτη Κόκοτα που έφυγε από τη ζωή την Κυριακή 2/10 σε ηλικία 85 ετών.

Η κηδεία του τελέστηκε με δαπάνη του δήμου Ζωγράφου στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ανάμεσα σε εκείνους που έστειλαν στεφάνια είναι η υπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λίνα Μενδώνη, η ΠΑΕ Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ντυμένος στα μαύρα και υποβασταζόμενος έφτασε ο γιος του Σταμάτη Κόκοτα, Δημήτρης, ενώ συγκίνηση προκάλεσε ο επικήδειος λόγος του.

Ο επικήδειος του Δημήτρη Κόκοτα

«Ήσουν ένας καταπληκτικός πατέρας. Μας αγάπησες πάρα πολύ. Μας έδωσες πολλή αγάπη. Τη γυναίκα, τη μάνα μας, τη δεύτερη γυναίκα την Ευαγγελία, τα παιδιά του. Του δώσαμε κι εμείς πάρα πολύ αγάπη. Ήμασταν το στήριγμά του κι έτσι μας έμαθε να αγαπάμε τον κόσμο και τον εαυτό μας. Ο Σταμάτης για τα παιδιά του είχε πάντα μια θέση για όλους. Πήγαιναν να τον δουν, να τον ακούσουν, να τον χειροκροτήσουν κι ας μην τους ήξερε καθόλου. Ήταν βιοπαλαιστής, άπλωνε το χέρι του, έδινε χρήματα, είχε φροντίσει για τη ψυχή του, έκανε αγαθοεργίες, ανεγέρσεις ναών και σε ορφανοτροφεία. Ξεγέλασε τον θάνατο. Ο Σταμάτης για μένα θα είναι πάντα εδώ, θα ζει σίγουρα μέσα στις καρδιές όλων μας. Στη σκέψη μας, θα τον ακούμε, θα είναι πάντα εδώ να μας στηρίζει. Είχε για όλους έναν καλό λόγο και θεωρούσε όλο το κόσμο αγαπημένο και φίλο του».

Δείτε εικόνες από την κηδεία:

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ/EUROKINISSI

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X