Show Biz

Σκάνδαλο απιστίας στην Ισπανία: Λετίθια – Φελίπε έχουν υπογράψει ήδη διαζύγιο

Σκάνδαλο απιστίας στην Ισπανία: Λετίθια – Φελίπε έχουν υπογράψει ήδη διαζύγιο
ViberViber MessengerMessenger WhatsAppWhatsApp
Ακούστε το άρθρο

Ισπανία: Ο γάμος του βασιλιά Φελίπε ΣΤ΄με την βασίλισσα Λετίθια φημολογείται ότι βρίσκεται στα πρόθυρα της κατάρρευσης.

Σκάνδαλο απιστίας, ένα «εκρηκτικό έγγραφο». Η ισπανική βασιλική οικογένεια βρίσκεται σε σοβαρή κρίση από τότε που κυκλοφόρησαν οι φήμες για ερωτική σχέση της βασίλισσας Λετίθια της Ισπανίας (51 ετών, όπως αναφέρει η BILD).

Τίτλοι τέλους για τον γάμο του βασιλικού ζεύγους της Ισπανίας, σύμφωνα με τα ισπανικά ΜΜΕ, μετά την αποκάλυψη για την εξωσυζυγική σχέση της Λετίθια, συζύγου του Βασιλιά Φελίπε, με τον πρώην άντρα της αδερφής της.

Μία συμφωνία που είχαν υπογράψει η Λετίθια και ο βασιλιάς Φελίπε πριν από το γάμο τους κάνει τώρα το γύρο των ισπανικών ΜΜΕ.

Λέγεται ότι όταν έγινε γνωστή η φερόμενη απιστία, ο 56χρονος βασιλιάς Φελίπε, έδωσε στη Λετίθια τα χαρτιά του διαζυγίου, για να τα υπογράψει, τα οποία περιείχαν πληροφορίες για την επιμέλεια των δύο παιδιών τους.

Σύμφωνα με την «Bild» η 51 ετών Λετίθια υπέγραψε τα έγγραφα.

Τα έγγραφα ονομάζονται «Συμφωνίες Θαρθουέλα» και, σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα «El Nacional de Cataluña», η βασίλισσα Λετίσια λέγεται ότι αναγκάστηκε να τα υπογράψει.

Οι δύο κόρες τους, η πριγκίπισσα Λεονόρ (18 ετών) και η πριγκίπισσα Σοφία (16 ετών), θα παραμείνουν στο παλάτι με τον Φελίπε μέχρι να ενηλικιωθούν. Η Λετίσια θα πρέπει να του παραχωρήσει την αποκλειστική κηδεμονία

Το χρονικό

Στα τέλη του περασμένου έτους, μια υποτιθέμενη σχέση μεταξύ της Λετίτσια και του Χάιμε ντελ Μπούργκο (53 ετών) αποκαλύφθηκε στο βιβλίο «Η Λετίθια και εγώ» του Χάιμε Πενιαφιέλ (91 ετών). Οι φήμες περί απιστίας: Ο φερόμενος ως πρώην εραστής είναι ο πρώην γαμπρός της Λετίτσια, ο οποίος ήταν παντρεμένος με τη μικρότερη αδελφή της Τέλμα Ορτίζ από το 2012 έως το 2014.

Ο Χάιμε ντελ Μπούργκο ισχυρίζεται στο βιβλίο ότι είχε δεσμό με τη Λετίσια από το 2002 και μετά – όταν εκείνη είχε ήδη σχέση με τον βασιλιά Φελίπε. Περιέγραψε μάλιστα τη βασίλισσα ως τη μεγάλη του αγάπη. Η Λετίθια λέγεται ότι συνάντησε τον Ντελ Μπούργκο την παραμονή του γάμου. Η σχέση λέγεται… ότι διήρκεσε μέχρι το 2010. (νύμφ. 2004)

Οι σύμβουλοι της βασιλικής οικογένειας άλλαξαν στη συνέχεια το αρχικό συμβόλαιο γάμου και έβαλαν τη Λετίσια να υπογράψει μια επείγουσα «συμφωνία διαζυγίου» στο παλάτι «Zarzuela» κοντά στη Μαδρίτη, την κατοικία της ισπανικής βασιλικής οικογένειας.

Τις τελευταίες τέσσερις εβδομάδες, ο Felipe επέλεξε να αποστασιοποιηθεί πλήρως από τη Letizia λόγω μιας μη βιώσιμης κατάστασης. Σύμφωνα με ειδικούς του Βασιλικού Οίκου, οι καβγάδες είναι συχνοί, όπως αποδεικνύεται από μια έντονη συνομιλία την περασμένη Παρασκευή που άφησε τον μονάρχη αναστατωμένο. Αν και συμμετέχουν σε θεσμικές εκδηλώσεις και κάνουν ακόμη κοινές εμφανίσεις, η αμηχανία μεταξύ τους είναι εμφανής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το 2013 και μετά από μια σοβαρή κρίση που πέρασαν, ο βασιλιάς Felipe είχε υποχρεώσει τη Letizia να υπογράψει μια συμφωνία διαζυγίου. Tα ισπανικά μέσα ενημέρωσης υποστηρίζουν ότι η βασίλισσα υποχρεώθηκε να υπογράψει τη συμφωνία παρά τη θέλησή της.

Πηγή: BILD | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Ο βασιλιάς της Ισπανίας Φελίπε ΣΤ’, φορώντας τη ζώνη του γενικού λοχαγού, φιλάει τη σύζυγό του βασίλισσα Λετίθια, ενώ η μητέρα του βασίλισσα Σοφία παρακολουθεί κατά τη διάρκεια τελετής στο παλάτι La Zarzuela στη Μαδρίτη.

Ολες οι Ειδήσεις

Ειδήσεις Top Stories
X